Megközelítés

 

 

 
naturapanzio-bakony

 

Elhelyezkedés:

A Bakony hazánk legnagyobb kiterjedésű és legváltozatosabb morfológiájú hegysége, amely elnyúló, lomha hegyhátaival, meredek vulkáni kúpjaival, hol szelíd, hol sziklás falú patakvölgyeivel egyaránt barangolásra, pihenésre csábít.

A keletről érkezőt a Tési fennsík és az ösküi román stílusú kerek templom, a nyugatról közelítőt Sümeg és a várhegyen trónoló vár, az északról jövőt Pápa városa, Szarvaskő, illetve Csesznek vára és Zirc fogadja. Délről mediterrán hangulatú medencék szegélyezik.

 

 

megkozelites.naturapanzio-4

 

 Megközelítés Pápa felől:

Homokbödöge Pápától 12 km-re délkeleti irányban fekszik. E kis falucska szélén, egy erdei tisztáson, meghitt, csendes, mesébe illő környezetben épült panziónk.

Pápa felöl Adásztevel és Nagytevel falukon keresztülhaladva érhetjük el Homokbödögét, keleti és déli irányból pedig Ugod község felöl érünk a faluba.

A panzióhoz a főútról a templomnál hajthatunk le (táblával jelezve), és az egyenes úton kb 800 m-t megtéve, a falu végén az utolsó házakat is elhagyva az erdő szélén balra találjuk az épületet.

 

Ezen az úton nem ritkaság, hogy olyan élményben legyen részünk, melyet szinte már csak gyerekkorunk emlékeiben lelhetünk fel. Vagy egy tehéncsordával találhatjuk szemközt magunkat, vagy szamaras fogattal hajt haza a gazda, de előfordul, hogy őzike állja utunkat.

 

 

 
naturapanzio megközelités

 

Tömegközlekedés:

A legközelebbi vasútállomás Pápa városában, ahonnét busszal vagy taxival juthatunk a Natura Panzió-hoz.

A falun a helyközi és a Pápa-Veszprém, Pápa-Budapest távolsági buszok is áthaladnak.

 

Információ, menetrend:

BUSZ MENETREND

VASÚTI MENETREN

 

 

 

 

 

Fel