Kedves vendégeink!

 

 

Egy kis falucska szélén, Homokbödögén, egy erdei tisztáson, meghitt, csendes, mesébe illő környezetben épült panziónk, melynek minden szeglete, berendezése fából készült. Mindenben a természetközeliségre törekedtünk, nevét is ebből eredeztettük: "Natura Panzió". 

A táj szépsége, tiszta levegője, a város közelsége révén ideális pihenőhely.

Nagy örömünkre szolgálna, ha vendégeink közt tudhatánk, és ígérjük nem lesz könnyű búcsút inteni vendéglátóiknak. De szomorúságra semmi ok, a Natura Panzió és személyzete mindenkit szeretettel visszavár, mindegy hogy tél van, avagy nyár.

 

Higgyék el, ha elfogadják ajánlatunkat, csodálatos élményben lesz részük. 

 

 

 
gallus-kft-taravis-kft-5

A csend, a nyugalom, a tiszta levegő alapkínálatunk részét képezi, s ehhez járul mindaz a komfort, amire korunk emberének szüksége lehet.  

Tájjellegű ételeink mindig friss alapanyagokból, közvetlenül a rendelés leadása után készülnek. Borválasztékunkat gondos válogatással a legismertebb magyar termőtájak kínálatából állítottuk össze.

Ha aktív pihenésre vágynak: túrázhatnak, lovagolhatnak, kocsikázhatnak, horgászhatnak, vadászhatnak. Emellett különösen ajánljuk a Pápai termálfürdőt, mely az egyik legszebb és legszínvonalasabb élményfürdő a környéken.

E rövid hívogatóba ennyi fért bele. Reméljük mégis elegendő lesz ahhoz, hogy útra kerekedjenek, és felfedezzék hollétünket és e táj szépségét.

 

 

Baráti üdvözlettel: 

Tóth Krisztina panzió vezető

  • Mindegyikünk megérdemli a gondtalan pihenést, ajándékozza meg magát egy bakonyi kirándulással!"

       
  • 1
Fel