• Asztalitenisz +

  Jó időben a szabadban, rossz időben fedél alatt pörgethető a kaucsuklabda kettesben, négyesben vagy még többesben.

 • Gyalogtúra +

  A Natura Panzió előtt visz a sárga kereszt jelzésű turista útvonal. Érdemes bejárni a tiszta levegőjű erdőket, tisztásokat, mert sok állattal találkozhatunk, érdekes növényeket figyelhetünk meg, és a magaslatokról gyönyörű kilátás tárul elénk.

  Vállalkozóbb kedvűek Bakonybélt, a Királykaput, a Gerence patak völgyét vagy a Kőrishegyet is megcélozhatják.

  Ha otthon maradna a térkép, szívesen adunk egyet.

   

 • Horgászat +

  Néhány percnyi autózással vagy kerékpározással érünk el az 53 ha-os Nagyteveli horgásztóhoz, mely különleges élménnyel szolgál a horgászoknak. A képek önmagukért beszélnek. A tóban található halfajok a teljesség igénye nélkül: ponty, amúr, kárász, keszeg, süllő, csuka és harcsa. A tó mögött fekszik az úgynevezett Kis-tó, amely érintetlen természeti környezetben várja a pihenni vágyókat.

 • Biciklitúra +

  Biciklitúra: Nagyobb kalandozásokhoz túrabiciklivel keljünk útra, így nagyobb távolságokat megtéve könnyen bebarangolhatjuk a környéket, eljuthatunk a környező Nagyteveli horgásztóhoz, ahol fürödni is lehet, a Tapolcafői láprétekhez, Döbröntére Szarvaskő várához, de akár betekerhetünk Pápára is.

  Mountainbike: A hegyi kerékpár szerelmesei nyugat felé fordítsák a kormányt, a Bakony rengetegei mind földutakkal, mind aszfaltozott utakkal várják az mountinbike-osokat.
  Egy ajánlott útvonal: Homokbödöge-Ugod-Bakonybél-Kőrishegy-Bakonykoppány-Huszárokelőpuszta- Hubertlak-Ugod-Homokbödöge.

  A természetet, a csöndet kedvelők kiváló, vadban gazdag erdőket, mezőket és halban gazdag horgásztavakat találnak a környéken.

 • Nagy füves udvar +

  A panziót egy nagy füves udvar veszi körül, ahol tűzrakóhely és kemence is található, valamint lehetőség van grillezni, bográcsozni, ezen kívül tollasozni, röplabdázni, vagy csak úgy egy jót heverészni.

 • Röplabda +

  Fiúk, lányok egyik kedvenc aktív időtöltése, mely során nem csak a kar- és lábizmainkat, de néha bizony a rekeszizmainkat is jól megmozgathatja.

 • Szauna - borospince +

  A szálloda alagsorában szaunát találhatnak a felüdülésre vágyó vendégeink, valamint egy különleges hangulatú pinceborozót kandallóval, ami nagyszerű helyszíne az esti borozgatásoknak, anekdotázásoknak.

  Szauna: Bőrünket, szervezetünket kiválóan felfrissíthetjük a panzióban található finn szaunában. Csak arra vigyázzunk, hogy előtte és utána 2 óráig kerüljük az alkoholos italokat, és inkább ásványvízzel pótoljuk az elvesztett folyadékot.

 • Tollaslabda +

  Idősebbek, gyerekek is örömmel végezhetik ezt az egyszerű sportot, mely már negyed óra alatt is bemelegíti az izmokat, kicsit felpörgeti a pulzust a nagyobb túrákhoz.

 • Vadászat - Állatmegfigyelés +

  Vadászat, Állatmegfigyelés: Aki már egyszer is próbálta, nem tud elszakadni tőle. A vadra várva megannyi élményben lehet részünk, megfigyelhetjük a természet minden egyes rezdülését. A környék kiváló vadászterület, számos vadászlessel. Közismert Ugod és környékének vadbősége (mely a legendás Széchenyi vaddisznóhajtás színtere volt). Őz, szarvas, dámvad, vaddisznó és muflon rendszeresen kerül itt terítékre.

  Látcső bérelhető.

  További lehetőségekről érdeklődjön a recepción.

 • 1
Fel