Asztalitenisz

Jó időben a szabadban, rossz időben fedél alatt pörgethető a kaucsuklabda kettesben, négyesben vagy még többesben.

Gyalogtúra

A Natura Panzió előtt visz a sárga kereszt jelzésű turista útvonal. Érdemes bejárni a tiszta levegőjű erdőket, tisztásokat, mert sok állattal találkozhatunk, érdekes növényeket figyelhetünk meg, és a magaslatokról gyönyörű kilátás tárul elénk.

Vállalkozóbb kedvűek Bakonybélt, a Királykaput, a Gerence patak völgyét vagy a Kőrishegyet is megcélozhatják.

Ha otthon maradna a térkép, szívesen adunk egyet.

Horgászat

Néhány percnyi autózással vagy kerékpározással érünk el az 53 ha-os Nagyteveli horgásztóhoz, mely különleges élménnyel szolgál a horgászoknak. A képek önmagukért beszélnek. A tóban található halfajok a teljesség igénye nélkül: ponty, amúr, kárász, keszeg, süllő, csuka és harcsa. A tó mögött fekszik az úgynevezett Kis-tó, amely érintetlen természeti környezetben várja a pihenni vágyókat.

Biciglitúra

Biciklitúra: Nagyobb kalandozásokhoz túrabiciklivel keljünk útra, így nagyobb távolságokat megtéve könnyen bebarangolhatjuk a környéket, eljuthatunk a környező Nagyteveli horgásztóhoz, ahol fürödni is lehet, a Tapolcafői láprétekhez, Döbröntére Szarvaskő várához, de akár betekerhetünk Pápára is.

Mountainbike: A hegyi kerékpár szerelmesei nyugat felé fordítsák a kormányt, a Bakony rengetegei mind földutakkal, mind aszfaltozott utakkal várják az mountinbike-osokat.
Egy ajánlott útvonal: Homokbödöge-Ugod-Bakonybél-Kőrishegy-Bakonykoppány-Huszárokelőpuszta- Hubertlak-Ugod-Homokbödöge.

A természetet, a csöndet kedvelők kiváló, vadban gazdag erdőket, mezőket és halban gazdag horgásztavakat találnak a környéken.

Nagy füves udvar

A panziót egy nagy füves udvar veszi körül, ahol tűzrakóhely és kemence is található, valamint lehetőség van grillezni, bográcsozni, ezen kívül tollasozni, röplabdázni, vagy csak úgy egy jót heverészni.

Röplabda

Fiúk, lányok egyik kedvenc aktív időtöltése, mely során nem csak a kar- és lábizmainkat, de néha bizony a rekeszizmainkat is jól megmozgathatja.

Szauna - Borospince

A szálloda alagsorában szaunát találhatnak a felüdülésre vágyó vendégeink, valamint egy különleges hangulatú pinceborozót kandallóval, ami nagyszerű helyszíne az esti borozgatásoknak, anekdotázásoknak.

Szauna: Bőrünket, szervezetünket kiválóan felfrissíthetjük a panzióban található finn szaunában. Csak arra vigyázzunk, hogy előtte és utána 2 óráig kerüljük az alkoholos italokat, és inkább ásványvízzel pótoljuk az elvesztett folyadékot.

Tollaslabda

Idősebbek, gyerekek is örömmel végezhetik ezt az egyszerű sportot, mely már negyed óra alatt is bemelegíti az izmokat, kicsit felpörgeti a pulzust a nagyobb túrákhoz.

Vadászat - Állatmegfigyelés

Vadászat, Állatmegfigyelés: Aki már egyszer is próbálta, nem tud elszakadni tőle. A vadra várva megannyi élményben lehet részünk, megfigyelhetjük a természet minden egyes rezdülését. A környék kiváló vadászterület, számos vadászlessel. Közismert Ugod és környékének vadbősége (mely a legendás Széchenyi vaddisznóhajtás színtere volt). Őz, szarvas, dámvad, vaddisznó és muflon rendszeresen kerül itt terítékre.

Látcső bérelhető.

További lehetőségekről érdeklődjön a recepción.

„Mindegyikünk megérdemli a gondtalan pihenést, ajándékozza meg magát egy bakonyi kirándulással!”